Embedded systems engineer (38 uur)

Embedded systems engineer (38 uur)

Embedded systems engineer (38 uur)

Werken bij een innovatief bedrijf met een bijzondere maatschappelijke bijdrage!

Wil jij jouw (elektro)technische kennis en ervaring inzetten voor het ontwikkelen van innovatieve producten? Werk je graag bij een bedrijf dat met vooruitstrevende (auto)techniek bijdraagt aan een maatschappelijk thema? En past een klein team bij jou, waar jij creatief kunt zijn én kunt denken in oplossingen? Dan is deze uitdaging bij Bever Car Products in Andelst perfect voor jou!

Bever is marktleider in het aanpassen van voertuigen en het ontwikkelen, ontwerpen en maken van unieke producten. Bever Car Products is een toonaangevend bedrijf in drive-by-wire producten. Mede dankzij jou en je collega’s kunnen eindgebruikers - mensen met een lichamelijke beperking - wereldwijd weer mobiel en onafhankelijk zijn van anderen!

Wat ga je doen als embedded systems engineer?

Als embedded systems engineer ontwikkel je in samenwerking met jouw collega’s Nico en Joey technisch hoogwaardige systemen en producten die bijdragen aan de onafhankelijkheid van mensen met een lichamelijke beperking. De systemen en producten die jij ontwikkelt, maken het mogelijk auto’s op alternatieve manieren te bedienen.

In een klein team ontwikkel je nieuwe producten en verbeter je bestaande producten. Je bent betrokken en/of verantwoordelijk voor alle facetten van het proces om van idee tot product te komen. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid natuurlijk voorop.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • eisenpakket opstellen en productideeën genereren;
 • componenten kiezen en testen (microcontrollers en overige digitale en analoge componenten);
 • veiligheidsanalyses doen (FMEA);
 • schema’s tekenen en PCB’s (laten) routen;
 • embedded software schrijven (C) en pc interfaces maken (Delphi);
 • procedures en documentatie maken t.b.v. keuring, productie, inbouw en onderhoud van de producten.

Ben je leergierig en wil je jouw kennis op bovengenoemde gebieden uitbreiden of verdiepen? Mooi! Bever Car Products denkt graag met je mee hoe ze jou hierin kunnen ondersteunen.

Inwerktraject!

Tijdens jouw inwerktraject leer je de verschillende afdelingen van Bever kennen en maak je kennis met de bestaande producten en aanpassingen. Je collega’s Nico en Joey van de afdeling R&D begeleiden je natuurlijk bij alle facetten van het ontwikkelproces van nieuwe producten.

Wat heeft Bever Car Products jou te bieden?

 • Uitstekend salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Goede pensioenregeling volgens de cao Metaal & Techniek.
 • 25 vakantiedagen + 1 kort verzuimdag.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Kosten worden vergoed voor opleidingen, cursussen en trainingen. Denk bijvoorbeeld aan een verdiepende talencursus of technische training.
 • Een uitdagende én betekenisvolle baan van 38 uur per week binnen een organisatie met een unieke dienstverlening.
 • Het kunnen ontwikkelen van bijzondere producten bij een bedrijf dat voorop loopt in techniek en klantgerichtheid, waardoor de kwaliteit hoog is.
 • Enthousiaste en zeer betrokken collega’s in een informeel bedrijf.
 • Gezellige teamuitjes zoals uit eten met het team Car Products en een jaarlijkse nieuwjaarsborrel met alle Bever vestigingen.

Wie ben jij?

Jij bent leergierig en enthousiast en haalt energie en voldoening uit het oplossen van uiteenlopende problemen. Je kunt goed nauwkeurig en doelgericht werken en bent kritisch op jouw eigen werk. Ook ben je iemand die dingen graag wilt begrijpen en doorgronden. Geen uitdaging ga je uit de weg.

En daarnaast breng je het volgende mee:

 • een afgeronde hbo-opleiding in Elektrotechniek of Autotechniek met een specialisatie embedded systems;
 • kennis van (automotive) elektronica;
 • enkele jaren werkervaring met embedded software engineering in de taal C;
 • kennis van object oriented programming (bij voorkeur Delphi);
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband opdrachten uit te voeren.

Waar ga je werken?
Bij Bever stellen 60 werknemers, verdeeld over 4 locaties in Nederland, de klant iedere dag centraal. Bever is sinds 2004 ISO 9001-gecertificeerd.

Bever Car Products is een zelfstandig onderdeel van het Bever concern. Het is een innovatief bedrijf, dat een uitgebreid assortiment aan autoaanpassingen internationaal levert. Het uitgangspunt daarbij is het vergroten van de mobiliteit door gebruik te maken van mogelijkheden die de (auto)techniek biedt. Vakkundige mensen en kwalitatief hoogwaardige producten zorgen voor een optimaal eindresultaat. Bever Car Products is gevestigd in Andelst en heeft 16 werknemers.


Laten we kennismaken!
Solliciteer direct via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Bever Car Products bij het wervings- & selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Bever Car Products.


Voor meer informatie over de vacature of organisatie kun je contact opnemen met Daniël Lamandassa via daniel@steamz.nl of 06 1825 8832.

Ben je benieuwd naar jouw collega’s en nieuwe werkplek? Een meeloopdag(deel) is onderdeel van de procedure.

Terug naar het overzicht