vacature medewerker technische ondersteuning (functie ingevuld)

vacature medewerker technische ondersteuning (functie ingevuld)

Medewerker technische ondersteuning (functie ingevuld)

Werken bij een bedrijf met een bijzondere maatschappelijke bijdrage!

Wil jij jouw (elektro)technische kennis en kunde inzetten om (inter)nationale klanten optimaal te ondersteunen? Werk je graag bij een bedrijf dat met vooruitstrevende (auto)techniek bijdraagt aan een maatschappelijk thema? Past een klein team bij jou, waar je jouw functie nog mag finetunen en buiten de kaders mag ‘rijden’ ;)? Dan is deze uitdaging bij Bever Car Products in Andelst echt iets voor jou!

Bever is marktleider in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en aanpassen van voertuigen voor mensen met een lichamelijke beperking. Mede dankzij jou en je collega’s kunnen deze eindgebruikers wereldwijd weer mobiel en onafhankelijk zijn van anderen!

Wat ga je doen als Medewerker technische ondersteuning?

Samen met het supportteam zorg je ervoor dat de unieke producten die Bever Car Products ontwikkelt, op de juiste manier kunnen worden ingebouwd, toegepast en ondersteund.

Zo kan bijvoorbeeld een aanpasbedrijf uit Duitsland de commercieel medewerker bellen met de vraag: “We willen een stuurknop aanpassing, zoals we die laatst hebben geplaatst in een BMW 4 serie, nu ook plaatsen in een Volvo V60, kan dat?” Aan jou de taak om dit uit te zoeken, want bijna al deze aanpassingen beginnen met een meting van de auto.

Deze meting doe jij met bijvoorbeeld een multimeter, scope of CAN-/LIN-bus meetapparatuur. Je gaat uitzoeken hoe de secundaire functies, zoals richtingaanwijzers en ruitenwissers, in een voertuig worden aangestuurd, zodat deze met de Bever producten kunnen worden aangepast.

Daarnaast ga je ook:

 • telefonisch en via mail technische vragen beantwoorden van (inter)nationale klanten in het Nederlands, Engels en Duits;
 • inbouwhandleidingen aanpassen en/of maken voor nieuwe of gewijzigde producten;
 • samenwerken met je collega’s van de afdeling support, verkoop, productie en ontwikkeling.
 • Instructies en trainingen maken voor een online portal voor de klanten.

Ben je leergierig en wil je jouw kennis op de bovengenoemde gebieden uitbreiden of verdiepen? Mooi! Bever Car Products denkt graag met je mee, hoe ze jou in jouw kracht kunnen zetten.

Inwerktraject!

Jij krijgt bij Bever een uitgebreid inwerktraject en leert in de praktijk de producten en aanpassingen kennen. Zodra je dat onder de knie hebt, kun je klanten op de juiste manier antwoord op hun technische vragen geven. Het belangrijkste is dat je in het Nederlands, Engels en Duits klanten op een nette manier te woord kunt staan en mee kunt denken in oplossingen.

Wat heeft Bever Car Products jou te bieden?

 • Uitstekend salaris afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring.
 • Goede pensioenregeling volgens de cao Metaal & Techniek.
 • 25 vakantiedagen + 1 kort verzuimdag.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Kosten worden vergoed voor opleidingen, cursussen en trainingen. Denk bijvoorbeeld aan een verdiepende talencursus of technische training.
 • Een mooie, leuke én betekenisvolle baan van 38 uur binnen een organisatie met een unieke dienstverlening.
 • Een gedegen inwerktraject waarin je wordt klaargestoomd om klanten zelfstandig te ondersteunen en informeren.
 • Enthousiaste en zeer betrokken collega’s in een informeel bedrijf waar hard wordt gewerkt én gelachen.
 • Werken bij een bedrijf dat voorop loopt in techniek en klantgerichtheid waardoor de kwaliteit hoog is.
 • Gezellige teamuitjes zoals uit eten met het team Car Products, en een jaarlijkse nieuwjaarsborrel met alle Bever vestigingen.

Wat neem je mee?

 • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau bij voorkeur in een technische richting.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie, zoals support in een technische omgeving (denk aan mechatronica, automotive of elektrotechniek).
 • Interesse in autotechniek, automerken en releases van nieuwe modellen op de markt.
 • Je beheerst Engels en/of Duits in woord en geschrift op B1 niveau en/of staat ervoor open een van deze talen te leren. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je kan goed overweg met een computer en hebt ervaring met Microsoft Office.

Waar ga je werken?

Bij Bever stellen 60 werknemers, verdeeld over 4 locaties in Nederland, de klant iedere dag centraal. Bever is sinds 2004 ISO 9001-gecertificeerd.

Bever Car Products is een zelfstandig en innovatief bedrijf, dat een uitgebreid assortiment aan autoaanpassingen internationaal levert. Het uitgangspunt daarbij is het vergroten van de mobiliteit door gebruik te maken van mogelijkheden die de (auto)techniek biedt. Vakkundige mensen en kwalitatief hoogwaardige producten zorgen voor een optimaal eindresultaat. Bever Car Products is gevestigd in Andelst en heeft 16 werknemers.

Laten we kennismaken!

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Bever Car Products bij het werving- & selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Bever Car Products.

Voor meer informatie over de vacature of organisatie kun je contact opnemen met Daniël Lamandassa via daniel@steamz.nl of 06 1825 8832.

Ben je benieuwd naar jouw collega’s en nieuwe werkplek? Een meeloopdag deel is onderdeel van de procedure.

Terug naar het overzicht